ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ(PRIVATE BANKING)

Διαχείριση χαρτοφυλακίου(Private Banking)

Ενημερωθείτε τώρα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σχετικά με επενδύσεις

Οι υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίου απεριορίστου εντολής  (Discretionary Asset Management) που παρέχουμε, απευθύνονται σε Ιδιώτες ή Θεσμικούς πελάτες και συγκεκριμένα σε Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα, Εταιρίες, Ταμεία και Ασφαλιστικούς Οργανισμούς που αναζητούν επαγγελματική διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους από έμπειρους διαχειριστές, με πλήρη διαφάνεια των επενδύσεών τους, αλλά δεν επιθυμούν να έχουν την ευθύνη και τη φροντίδα της διαρκούς παρακολούθησης.

Η υπηρεσία της διακριτικής διαχείρισης χαρτοφυλακίου διαφοροποιείται έναντι άλλων μορφών επαγγελματικής διαχείρισης, οι οποίες προσφέρονται υπό τη μορφή τυποποιημένων προϊόντων στο ευρύ επενδυτικό κοινό και υπερέχει έναντι άλλων μορφών επαγγελματικής διαχείρισης λόγω των εξής πλεονεκτημάτων:

  • Τα χαρτοφυλάκια είναι ατομικά και σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη το επενδυτικό προφίλ και τους επενδυτικούς στόχους του κάθε πελάτη ξεχωριστά.
  • Λιγότεροι περιορισμοί στις επενδύσεις σε σχέση με τα αμοιβαία κεφαλαία πάντα σε συμφωνία με τον πελάτη.
  • Διαφάνεια και πληροφόρηση άμεσα για τη διάρθρωση του χαρτοφυλακίου και για την εκτέλεση των συναλλαγών. Η διαφάνεια του χαρτοφυλακίου εξασφαλίζεται μέσω της διαρκούς ενημέρωσης:
    1. Σε μηνιαία βάση για τη διάρθρωση του χαρτοφυλακίου
    2. Σε μηνιαία βάση για τις εκτελεσθείσες συναλλαγές και την απόδοσή του
    3. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ζητηθεί εκτάκτως από τον πελάτη

Πώς να επενδύσω τα χρήματά μου;

Αντί να κάνετε μόνοι σας επενδύσεις σε μεμονωμένους τίτλους, επενδύστε σε Αμοιβαία Κεφάλαια που διαχειρίζονται επαγγελματίες. Εμπιστευτείτε την πείρα και τις ικανότητες τους.

Χρησιμοποιείστε το παρακάτω ερωτηματολόγιο  -  υπολογιστή για να προσδιορίσετε το επενδυτικό σας προφίλ και την προτεινόμενη για εσάς κατανομή επενδύσεων.

Σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς επενδυτική λύση.